Langfjordhamn-treff 2018

Langfjordhamn -treffet 20-22 juli 2018 er over. Det var mange som tok turen til Langfjordhamn denne helgen. Med stort og smått var vi over 100 stk. som tilbrakte en trivelig helg i Langfjordhamn.
I tillegg hadde vi værgudene med oss, med sol, fine temperaturer og stort sett oppholdsvær.

Bygdelaget fikk mange nye medlemmer og det er plass til flere ved å gå til innmelding siden her . Det er også mulig å støtte oss med grasrotandelen til Norsk tipping.

Grillmestrene i aksjon.

Fredags ettermiddag møttes vi på den gamle skoleplassen til et «bli kjent treff» der det ble servert kaffe kaker og brus. På skoleplassen hadde bygdelaget hadde satt opp stort partytelt. Sener på kvelden ble det kokt småsei over bål, det falt i smak blant de fremmøtte. Lokale musikere bidro til  god stemning utover kvelden.

Lørdagen startet  kl. 1200 med kaffe,kaker, brus og nydelige vafler. Senere ble det vist film og lysbilder ved Knut Inge og Eva Tokheim som var lærere her i Langfjordhamn på -70 tallet
Kl. 1600 fyrte grillmestrene opp grillene hvor det ble servert god grillmat med tilbehør. Senere ble det leka for ungene og ellers sosialt samvær utover kvelden og natten.  Igjen bidro lokale musikere med god stemning

Søndagen serverte bygelaget lunsj kl 1200 bestående av fiskesuppe og rundstykker, slik at alle var mett og god før avreise med hurtigbåten kl 1530.

Bygdelaget fikk mange gode tilbakemeldinger og lovord som gjør at dette arrangementet frister til gjentakelse.

Styret i bygdelaget vil takke alle som gjorde en innsats i forkant og under selve treffet.  Og ikke minst takke alle de over 100 fremmøtte som bidro til at dette ble en fin og trivelig helg.